onsdag 22. februar 2012

Ny settekasse

De siste dagene har jeg holdt på med en settekasse til lille Hedda. Mamma-Connie synes Hedda skulle ha en slik en i det nye rommet hun får i nytt hus etterhvert. - Og det er jo en glede å kunne lage en til denne vakre lille prinsessen. Fint er det også å kunne bidra med noe tilbake. Vi er nemlig så heldige å arve en hel haug med klær fra begge barna der. Kjempefine klær i svære søppelsekker får vi levert. Snille snille Connie :)

Slik så settekassen ut før den ble malt. Er litt fint det også. Men den ble hvit etterhvert da.. Jeg har ikke limt på papirarkene her, men skjært dem til og prøvd dem inni rammene slik at jeg kan sette dem rett inn igjen når den er malt. Litt pirk, men veldig gøy.

2 kommentarer:

Stina sa...

Kjempe fin, Maria :-)

Hos oss i Nøkkeldalen sa...

hei! den settekassen var kjempefin!! har nokre settekassar ståande i garasjen som ventar på sin fornyeøse, og no vart eg veldig inspirert! :) har dessuten tatt ein runde på bloggen din, så masse fint du lagar! la meg til som følgar eg, håpar det er greit! ha ei fin helg! klem britt kirsti (fru christian :))